Vrouwen bluffen niet

Nieuw managementboek van In Touch women resource management

‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen

Het spel op de werkvloer wordt door vrouwen anders gespeeld dan door mannen. En dat leidt regelmatig tot verwarring of irritatie. Want waarom scheppen je vrouwelijke collega’s niet wat meer op? Waarom onderhandelen zij niet voor zichzelf? En waarom profileren zij zich niet wat beter?

Cover 20150728_Vrouwen_bluffen_niet_v1.6_Page_1We hebben al een mooie recensies gekregen en Monic heeft een interview gegeven, deze hebben we voor je verzameld en kun je hier  bekijken.

In dit managementboek beschrijven Elisa en Monic de vijftien belangrijkste vrouwelijke spelregels in organisaties.
Helder, to the point en met een knipoog. Niet om de verschillen tussen mannen en vrouwen weg te poetsen, maar om te laten zien hoe je het best met deze ongeschreven regels kunt dealen. Want wie weet hoe de masculiene én feminiene regels in organisaties werken, kan daar bewust op sturen – en daarmee betere resultaten boeken. Benieuwd wat de winst is van het werken met vrouwen? Dat lees je in ‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen.

Als u geïnteresseerd bent om een groter aantal boeken te bestellen dan overleggen we hier graag met u over. U kunt ons hiervoor mailen op: info@intouchwrm.nl of telefonisch contact opnemen.

Bestel hier uw boek
Vrouwen bluffen niet

Vrouwen bluffen niet

Hoog opgeleid en ook zonder kinderen blijven ze steken,
wat is er toch voor nodig om het glazen plafond te breken?
Ben jij het eens met de Sint Lees verder


Boekpresentatie

Op 1 oktober 2015 is het eerste exemplaar van het boek ‘Vrouwen bluffen niet’ op de prachtige locatie van Rabobank Rotterdam overhandigd aan Leo Peeters Weem, directievoorzitter Rabobank Rotterdam en Roeli Pot, Manager Diversity & Inclusion. Bekijk hier de foto’s van de boekpresentatie.

Bekijk hier alle foto’s
Enkele quotes over ‘Vrouwen bluffen niet’

‘Wat een leuk boek het is geworden!  Leest lekker vlot, als een roman, en alles is zooo herkenbaar! Eigenlijk draait mijn maag iedere keer om als ik over de misverstanden /miscommunicatie lees…je wilt zo graag dat de dingen vanzelf goed gaan en dat doen ze zo zelden’.
Carien van der Laan, Van der Laan & Company

‘Het boek leest als een trein en is leerzaam. Vooral het nee zeggen herken ik. Een man ziet dit als een spel en een vrouw denkt nee=nee. Ook op andere fronten in de communicatie tussen man en vrouw. Echt een superboek! Ik ga het geven aan een kennis van me die in een mannenwereld werkt!’
Arina van Damme, Directeur Fit4Lady

Eerder verschenen de onderstaande managementboeken al van de hand van Elisa & Monic

Lees meer

footer2