Vrouwelijk talentontwikkeling

Vrouwelijk talentontwikkeling met resultaat

Vrouwen die carrière willen maken en effectief invloed willen uitoefenen, zullen het krachtenveld om zich heen moeten kennen. Daarnaast zullen ze tijdig de juiste strategie moeten kiezen en vertrouwd moeten zijn met de ongeschreven regels van het ‘politieke’ spel. Vrouwen zijn echter vaak onbekend met de regels van het – door mannen gedomineerde – strategische spel dat binnen organisaties wordt gespeeld.

Om het strategisch vermogen van vrouwen te vergroten en de vaardigheid van profileren, onderhandelen en ‘invloed uitoefenen’ te verbeteren, organiseert In Touch verschillende workshops en een Masterclass. Alle workshops en de Masterclass organiseren we ook incompany. We maken het programma graag op maat voor uw organisatie.

Voor talentontwkkeling heeft In Touch de volgende programma’s ontwikkeld:

 • Masterclass ‘Stratego voor vrouwen’

  Het doel van dit vrouwelijk talentprogramma is om het strategisch vermogen van vrouwen te vergroten. De deelnemers krijgen in dit programma van een half jaar inzicht in de ongeschreven regels van het ‘politieke spel’. Daarnaast ontwikkelen zij hun vaardigheid om strategisch te opereren, de regie te voeren en krachtig en effectief op te treden. We organiseren de Masterclass ook in-company. We maken het programma graag op maat voor uw organisatie.

  Lees meer >>

 • Korte workshops en 2-daagse training

  In-company organiseren we een tweedaagse training waarin alle onderdelen van ‘stratego’ aan de orde komen. Tijdens de eerste dag gaan we in op de spelers in het spel (archetypische godinnen en goden), het speelveld (de deelnemers maken een krachtenveldanalyse rond een zakelijke doelstelling) en de spelregels (de verschillende oriëntaties van vrouwen en mannen en de ongeschreven regels van het spel). Op de tweede dag gaan we in op de niveaus van macht, profileren en het delen van successen en strategisch onderhandelen. Een bijzonder compacte en effectieve training voor ambitieuze vrouwen!

  Verder organiseren we ter inspiratie ook korte workshops van 1,5 a 2 uur (women only of voor vrouwen en mannen). En ook de ééndaagse workshops kunnen we in-company organiseren.

  Lees meer >>

 • Workshop voor trainees

  Als organisatie kun je niet vroeg genoeg beginnen met het creëren van een inclusieve cultuur. De trainees van vandaag zijn de managers van morgen. Als zij inzicht hebben in de ongeschreven regels van het spel en de mogelijkheden van het inzetten van meer feminiene kwaliteiten, dan kunnen zij daar bewust op gaan sturen. Samen kunnen zij een cultuur creëren van ‘best of both worlds’.

  Lees meer >> over ons in-company programma voor trainees

Nogmaals dank voor de leuke en interessante tweedaagse training. Ik heb er nog veel over nagedacht. Ik vond het onwijs inspirerend en heb er veel energie van gekregen. Jullie doen dit echt op een leuke en professionele manier met veel handige tips, waarvoor dank! Heb jullie site inmiddels al bekeken, wellicht in de toekomst meer van deze inspirerende sessies!
Lidewij van den Eerenbeemt, Total Rewards Partner SAP Netherlands BV
 • Coaching

  Onze vrouwelijke coaches zijn professionele sparringpartners voor managers, professionals en bestuurders

  Lees meer>>

Vorig jaar heb ik de eendaagse cursus Stratego voor vrouwen gevolgd. In jullie boek herkende ik al veel patronen die op mijzelf van toepassing waren. Tijdens de cursus benadrukten jullie dat het vooral van belang is dat je goed duidelijk maakt wat je wilt en dat je jezelf niet kleiner maakt dan nodig. Jullie vroegen aan alle deelnemers om hun ambities aan te geven. Iets waar ik van nature niet toe geneigd ben. Een andere collega waar ik veel mee samenwerk en ik gaven allebei aan dat we binnen een jaar manager wilden worden. En nu wil ik jullie laten weten dat dat bij ons allebei (ruimschoots binnen de termijn) is gelukt. Ik heb ter voorbereiding op mijn sollicitatiegesprekken jullie boek er weer bij gepakt, met name het hoofdstuk over profilering. Dat heeft me echt geholpen. Ik heb ook een krachtenveld analyse gemaakt, iets wat ik nooit uit mijzelf zou hebben gedaan, maar wat me enorm hielp. Ik heb namelijk met een aantal mensen gesproken die me konden helpen, en dat hebben zij ook allemaal gedaan.
Kortom, jullie cursus heeft mij het nodige opgeleverd en ik wil jullie bedanken voor de inzichten!
Senior jurist, financiële sector
In het Women Development programma van Deloitte verzorgt In Touch een aantal programma’s op het gebied van Profileren & Persoonlijke presentatie, Onderhandelen en Strategie & Inzicht. Deze trainingen hebben als gemene deler: bewustwording van genderpatronen in de cultuur en het gedrag binnen onze organisatie. Monic en Elisa kennen onze organisatie goed en hun kracht zit in de interactie met onze deelnemers. Zij kunnen feilloos voorbeelden geven van situaties die voor elke deelnemer herkenbaar zijn. Ze doen dit met grote professionaliteit, energie en enthousiasme. Ook denken ze met ons mee hoe we deze programma’s kunnen blijven ontwikkelen en kunnen aansluiten op de ontwikkelingen in het vakgebied van Learning & Development.
Gwenda van Hooff, Manager Learning & Development, Deloitte