Wie zijn wij

In Touch women resource management begeleidt, ontwikkelt en inspireert al bijna twee decennia lang vrouwelijk talent. Wij weten als geen ander wat de kracht is van een divers samengesteld team en hebben in de loop der jaren heel wat vrouwen en organisaties geïnspireerd op het gebied van ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en diversiteit.

Binnen organisaties adviseren wij op het gebied van doorstroom van vrouwen en diversiteitmanagement. Onderzoek en advies op deze gebieden zijn gericht op het realiseren van ‘inclusiveness’; het herkennen, waarderen en strategisch inzetten van diversiteit.

Trackrecord
In Touch is in 1997 opgericht door Monic Bührs en Elisa de Groot. Monic Bührs en Elisa de Groot zijn de auteurs van de bestseller ‘Stratego® voor vrouwen’. Dit boek was genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2008. In 2009 publiceerden zij samen met Yvette Berkel het boek ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’, in 2011 publiceerden zij het boek ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’ en het laatste boek is uitgegeven in 2015 ‘Vrouwen bluffen niet en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen’. In 2018 is de In Touch Academy live gegaan. De Academy is een e-learning omgeving die vrouwen inspireert waar en wanneer zij willen.  

Ervaren partners

Wij weten als geen ander wat de kracht is van een divers samengesteld team en hebben in de loop der jaren heel wat vrouwen en organisaties kunnen inspireren met het onderwerp diversiteit.

Monic Bührs
Oprichter
monic@intouchwrm.nl
t: 06 203 95 535
Over Monic
Monic Bührs studeerde energietechniek. Na een technische staffunctie ontwikkelde zij zich verder op het commerciële en economische vlak. Ze werkte als controller, manager financiën en adviseur op het gebied van business development.

In mijn rol als manager was ik altijd al bezig om vrouwen te inspireren en in hun kracht te zetten. Ik word blij als ik zie dat vrouwen met vaak kleine suggesties mooie stappen in hun carriere kunnen maken. Daar doe ik het voor!

Elisa de Groot
Oprichter
elisa@intouchwrm.nl
t: 06  512 33 890 
Over Elisa
Elisa de Groot studeerde arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid en volgde een master op het gebied van changemanagement. Zij werkte op het gebied van Human Resource Management en als senior consultant begeleidde zij complexe veranderingsprocessen als gevolg van decentralisatie, fusie en voorbereiding op de liberalisering van de energiemarkt.

Het is mijn passie om vrouwen te empoweren en om organisaties te inspireren om het verschil tussen mensen positief in te zetten. We bereiken daarmee een beter bedrijfseconomisch resultaat én een plezieriger samenwerkingsklimaat’

Astrid Romijn
Senior trainer
Over Astrid
Astrid Romijn studeerde rechten en werkte als bedrijfsjurist op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht. Vervolgens heeft zij zich verder ontwikkeld als expert op het gebied van HR en diversiteit. Astrid werkt als manager Beleid & Ontwikkeling bij PGGM en is verantwoordelijk voor de portefeuilles HR Beleid, Academy en Traineeship.

Als programma manager diversiteit leerde ik de verschillen in het gedrag van mannen en vrouwen op de werkvloer kennen. Mijn passie ligt bij het empoweren van vrouwen zodat zij vanuit hun authentieke kracht het verschil kunnen maken!

Yvette Berkel
Senior trainer
Over Yvette
Yvette Berkel heeft ruim 17 jaar (internationale) management- en advieservaring in uiteenlopende sectoren, organisaties en disciplines. Haar kennis en ervaring liggen op het gebied van consultancy, inkoop, marketing & communicatie en verkoop. Sinds 2007 werkt zij als zelfstandig adviseur en interim-manager. Yvette Berkel is sinds 2008 verbonden aan In Touch en actief als senior trainer. Zij is ook mede-auteur van het boek ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’.

Ik daag mensen graag uit om hoog in te zetten, uit het bekende te stappen en te experimenteren met nieuw gedrag. Maar wel met behoud van authenticiteit. Mijn aanpak is zeer pragmatisch en concreet. De tips en adviezen zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk

Alliantiepartner Van der Laan & Company:

Nicole Boevé

Nicole BoevéNicole Boevé  heeft na haar studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit meer dan tien jaar bij een toonaangevende organisatie op gebied van consulting en ICT gewerkt. Zij heeft diverse management functies vervuld en een aantal jaren als zelfstandig consultant en internationaal project manager gewerkt. Sinds begin 2011 was Nicole verbonden aan In Touch women resource management en sinds maart 2014 werkt zij als partner bij Van der Laan & Company.   E: n.boeve@vanderlaancompany.nl T:  035 5480760

Mr Carien van der Laan, MBA

CarienVanDerLaanCarien bracht haar jeugd door in Syracuse, New York, studeerde rechten in Utrecht en volgde een MBA aan de Harvard Business School in de VS. Zij werkte o.a. bij McKinsey & Company, GE Information Services, KPN en Versatel NL op verschillende management en bestuursfuncties. Carien was medeoprichtster en Chief Client Officer Europe van het callcenter-bedrijf ClientLogic, en COO van ASP Multrix. Gedreven om ambitieuze capabele Nederlandse vrouwen in top posities zichtbaar te maken, richtte Carien in 2006 executive search bureau Woman Capital op. Met Van der Laan & Company zet Carien haar missie voort met nieuwe partners en een aangepaste strategie. E: c.vanderlaan@vanderlaancompany.nl T: 035 54 80 760

Drs. Karen Kragt, MSc

Karen-Kragt,Al vroeg in haar carrière werd Karen verantwoordelijk voor het detacheringsbedrijf voor research verpleegkundigen GCP Detachering. Ze startte in 1997 samen met een bekende zorgondernemer en de Transfergroep Rotterdam de Post HBO Opleiding Researchverpleegkunde. Daarna werd Karen mede eigenaar van DOCollege en later DOCS International, een global staffing organisatie. Hier bekleedde zij diverse functies in Nederland en Frankrijk. DOCS is in 2007 overgenomen door het Ierse, beursgenoteerde bedrijf ICON Plc., waar Karen tot begin 2011 de functie van Global Operations Director bekleedde. Sinds 2011 is Karen partner bij Van der Laan & Company. E: k.kragt@vanderlaancompany.nl T: 035 54 80 760 

Nicolette van Helsdingen

Nicolette-van-HelsdingenNicolette startte haar loopbaan als Sales Manager in de farmaceutische en medical devices industrie. Midden jaren negentig vervolgde Nicolette haar carrière als consultant werving en selectie bij Nijsse Management Consultants. Deze rol paste haar goed. Zij was werkzaam als Senior Manager bij Deloitte, Ebbinge & Company en Holtrop Ravesloot & Partners. Nicolette begeleidde complexe selectie-procedures op bestuurlijk niveau en voerde management audits uit in het brede publieke en private domein zoals gezondheidszorg, onderwijs, energie sector, infrastructuur en woningcorporaties. E: n.vanhelsdingen@vanderlaancompany.nl T: 035 54 80 760