Over In Touch women resource management

In Touch women resource management is autoriteit

op het gebied van genderdiversiteit.

Wij versterken jouw strategisch vermogen, geven inzicht in de ongeschreven regels van het spel en zorgen ervoor dat jij meer impact hebt en effectiever invloed uitoefent om te bereiken wat jij wilt.
Binnen jouw organisatie zetten we genderdiversiteit écht op de agenda en werken samen aan een cultuur waarin feminiene en masculiene kwaliteiten bewust worden ingezet om een beter bedrijfseconomisch rendement te realiseren. 

Wij bieden ruim 20 jaar professionaliteit, een nuchtere mentaliteit en veel humor en enthousiasme om ervoor te zorgen dat jij en de organisatie zakelijke doelen bereiken.

Organiseer je een congres, netwerkbijeenkomst of seminar?
Wij zijn graag:

 • Keynote speaker, ervaring Nyenrode, Denkproducties, diverse seminars, congressen, netwerkbijeenkomsten
 • Internationaal spreker, ervaring o.a. Budapest, Chicago, New York, Luxemburg, Geneve, Antwerpen en Brussel
 • Moderator
 • Begeleider van een break-out sessie
 • Panellid

 

Wil je in-company een training voor de vrouwen in de organisatie organiseren?                                                                                                                          Wij geven training op het gebied van:

 • Stratego, de ongeschreven regels van het spel
 • Profileren en zakelijke presentatie
 • 5 niveaus van macht
 • Bluffen voor vrouwen
 • Archetypische goden en godinnen
 • Krachtenveldanalyse

 

Het is natuurlijk mooi als de top van de organisatie het congres of de training opent. Als het niet lukt om er live bij te zijn, kunnen wij vooraf een interview houden en daar een blog over schrijven. Of we maken een kort filmpje dat we op de dag zelf kunnen laten zien.

Wil je genderdiversiteit binnen jouw organisatie op de agenda zetten?
Wij bieden ‘All Inclusive’:

 • Workshop m/v van 2 uur
 • Boek: ‘Vrouwen bluffen niet en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen’
 • Online programma, de deelnemers ontvangen 52 weken een mail met een inspirerend filmpje, een verwijzing naar een onderzoek of een uitleg van een ongeschreven regel van het spel.

 

En dan zijn er nog onze boeken

We schreven de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’. Dit boek was genomineerd voor Managementboek van het jaar in 2008. Het tweede boek schreven we samen met Yvette Berkel: ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’. Vervolgens publiceerden we het boek ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’ en de laatste titel is ‘Vrouwen bluffen niet en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen’.

Het boek ‘Vrouwen bluffen niet’ maken we met de titel ‘De ongeschreven regels van het spel’ op maat voor jouw organisatie. We drukken een speciale uitgave met daarin een voorwoord van bijvoorbeeld de CEO.

Open inschrijving

Voor als je liever samen leert met vrouwen uit andere organisaties organiseren we ook workshops en een Masterclass met open inschrijving:

 • Masterclass Stratego voor vrouwen (programma van een half jaar)
 • Eéndaagse workshop Stratego voor vrouwe

 

Opdrachtgevers

o.a. PGGM, Rabobank, ABNAMRO, ING, a.s.r., Tergooi Ziekenhuizen, Brandweer Amsterdam Amstelland, politiekorpsen, Deloitte, EY, diverse gemeenten en ministeries, Salesforce, SAP, Wageningen Universiteit en Research, Prorail, Oracle, Defensie, Robeco, DNB, AFM, Liander, NS, Universiteit Utrecht, Dow Benelux, UWV, KPN, Cordaan, Kempen Capital Management, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Triple A, Nationale Nederlanden…

We werken graag met je samen om ons aanbod af te stemmen op jouw wensen. En we maken onze programma’s met veel plezier op maat voor jouw organisatie.

Laat ons maar weten wanneer het jou uitkomt!
In Touch Elisa en Monic
Monic Bührs                         Elisa de Groot
06 20395535                        06 51233890
info@intouchwrm.nl  |  www.intouchwrm.nl

 

Onze visie
De noodzaak van diversiteit
Organisaties die de kwaliteiten van mannen én vrouwen bewust inzetten, presteren beter. Wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dit keer op keer. Een gevarieerde samenstelling in een team biedt nu eenmaal innovatieve kracht en maakt dat besluiten vanuit een breder perspectief worden genomen. Wij geloven dan ook in een evenwichtige balans tussen mannelijke en vrouwelijke managers, professionals en bestuurders in organisaties. Dat is geen luxe of politieke wenselijkheid, maar economische noodzaak.
De vanzelfsprekendheid van ethisch handelen”

Ethisch handelen vinden wij vanzelfsprekend. We gaan dan ook zeer zorgvuldig om met de gegevens van onze opdrachtgevers en van de kandidaten met wie wij werken. Hetzelfde geldt voor de manier waarop wij zakendoen met onze relaties. We doen dat eerlijk, transparant en met respect.

De meerwaarde van delen

Niet iedereen verkeert in de gelukkige omstandigheid om zijn of haar eigen visie te leven. Daarom schenkt In Touch elk jaar een percentage van haar omzet aan organisaties die zich inzetten voor meisjes of vrouwen die het hard nodig hebben, waar ook ter wereld.