Managementboeken

Monic Bührs en Elisa de Groot zijn de auteurs van verschillende managementboeken

Gericht op ontwikkeling van vrouwelijk talent

Het eerste boek van Monic Bührs en Elisa de Groot ‘Stratego voor vrouwen‘ was genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2008. Met meer dan 25.000 verkochte exemplaren is het boek een bestseller. Stratego voor vrouwen gaat in op de verschillende oriëntaties van vrouwen en mannen en de ongeschreven regels van het spel in organisaties. In 2009 publiceerden zij in samenwerking met Yvette Berkel het boek ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen‘. En in 2011 schreven zij ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’ over de verschillende niveaus van macht. In 2013 is de herziene uitgave van Stratego voor vrouwen uitgekomen. In deze uitgave zijn de voorbeelden vernieuwd en twee nieuwe hoofdstukken toegevoegd. Het boek is ook in het Engels verkrijgbaar. De laatste publicatie (2015) is het boek ‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen. Op verzoek van heel veel vrouwen schreven wij dit boek voor de mannelijke collega’s. Werken aan diversiteit is tenslotte geen ‘women’s issue’. Als we de kwaliteiten van mannen en vrouwen bewust inzetten, maken we gebruik van alle talenten en realiseren organisaties betere bedrijfsresultaten.

Als u geïnteresseerd bent om een groter aantal boeken te bestellen dan overleggen we hier graag met u over. U kunt ons hiervoor mailen op: info@intouchwrm.nl of telefonisch contact opnemen.

Nieuw managementboek van In Touch women resource management

‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen

Cover 20150728_Vrouwen_bluffen_niet_v1.6_Page_1Het spel op de werkvloer wordt door vrouwen anders gespeeld dan door mannen.En dat leidt regelmatig tot verwarring of irritatie. Want waarom scheppen je vrouwelijke collega’s niet wat meer op? Waarom onderhandelen zij niet voor zichzelf? En waarom profileren zij zich niet wat beter?

In dit managementboek beschrijven Elisa en Monic de vijftien belangrijkste vrouwelijke spelregels in organisaties.
Helder, to the point en met een knipoog. Niet om de verschillen tussen mannen en vrouwen weg te poetsen, maar om te laten zien hoe je het best met deze ongeschreven regels kunt dealen. Want wie weet hoe de masculiene én feminiene regels in organisaties werken, kan daar bewust op sturen – en daarmee betere resultaten boeken. Benieuwd wat de winst is van het werken met vrouwen? Dat lees je in ‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen. Meer informatie

Boekpresentatie

Op 1 oktober 2015 is het eerste exemplaar van het boek ‘Vrouwen bluffen niet’ op de prachtige locatie van Rabobank Rotterdam overhandigd aan Leo Peeters Weem, directievoorzitter Rabobank Rotterdam en Roeli Pot, Manager Diversity & Inclusion. Bekijk hier de foto’s van de boekpresentatie.

Vrouwen bluffen niet

 

sterke_mannen_slimme_vrouwen managementboekenSterke mannen, Slimme vrouwen

Het laatste boek van Monic en Elisa is ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’. Dit boek gaat over het inzetten van verschillende niveaus van macht binnen organisaties. Het biedt inzicht in de manier waarop je invloed uit kunt oefenen en is tevens een oproep aan organisaties om de huidige, veelal masculiene, ongeschreven regels ter discussie te stellen.

Meer informatie Direct bestellen>>

stretego_boekStratego voor vrouwen

De bestseller ‘Stratego voor vrouwen’ gaat over de – door mannen gedomineerde – ongeschreven regels op het werk, en hoe vrouwen hier op een slimme en strategische manier mee kunnen omgaan. Dit boek was genomineerd voor ‘Managementboek van het jaar 2008’ en is ook in het Engels verkrijgbaar.

 

Meer informatie | Direct bestellen >>

StrategoforwomenStratego© For Women

Van het boek is ook een Engelstalige versie verschenen.


 

Meer informatie  |   Direct bestellen >>

strategisch_onderhandelenBoek ‘Strategisch onderhandelen’

In ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’ komt aan de orde waarom het vrouwen lastiger is om voor zichzelf te onderhandelen, waarom dat toch belangrijk is om wel te doen en hoe het onderhandelspel kan worden gespeeld. Monic Bührs en Elisa de Groot schreven dit boek samen met Yvette Berkel.


Meer informatie
 |   Direct bestellen >>