Put women in Charge

In Touch – Female Leadership & Career Academy

We help you to develop your strategy skills, share with you the unwritten rules in business and make sure you will have more impact and influence to reach your goals.

Within the company you work for we introduce genderdiversity as a business issue. Together we will reach an inclusive culture that values both feminine and masculine qualities. This will not only increase business results but also a happier labourforce and a higher rate of job satisfaction for both men and women.

‘The world will be a much better place if we put more women in charge!

Daarom In Touch

  • Know the unwritten rules in business
  • More visibility and better results
  • More fun playing business politics
  • Demonstrated impact
  • Practical en applicable

Diensten

Our books

Monic Bührs and Elisa de Groot authors of the bestsellers ‘Stratego® voor vrouwen’, and ‘The unwritten rules in business’. They have also written several other Dutch managementbooks.

In Touch You Tube & Inspiration

Reviews

Voor de collegereeks Excelleren in Vrouwelijk Leiderschap op Nyenrode Business Universiteit, verzorgt Elisa de Groot al meerdere jaren het college ‘Stratego voor vrouwen’. Een interactief college, met veel praktijkvoorbeelden en nieuwe inzichten voor de deelnemers. Het college wordt dan ook zeer goed gewaardeerd door de deelnemers, gemiddeld met een 9! Elisa is een erg prettig persoon om mee samen te werken, is elke keer opnieuw goed voorbereid en ze houdt de deelnemers scherp tot de laatste minuut. Wat ons betreft dan ook een topdocent.

Judith de Geus Congresmanager Management Impact

Sinds 2013 verzorgt In Touch bij de Rabobank de workshop Stratego voor vrouwen en de animo is ongekend hoog. De deelnemers waarderen de workshop met een gemiddelde van 8,6! En dat hoge cijfer geven ze niet alleen voor de inhoud van het programma, maar ook voor Monic en Elisa die de workshop verzorgen.

Roeli PotGlobal Expert Diversity & Inclusion, Rabobank

Monic Bührs heeft voor mijn afdeling, voor zowel de vrouwen als de leidinggevenden en het Management Team waar ik zelf lid van ben, verschillende workshops georganiseerd. Zij is in staat om op inspirerende en humorvolle wijze de ander aan het denken te zetten en tegelijkertijd een brug te slaan zodat over en weer meer begrip ontstaat. Een mede (mannelijk) MT lid zei na afloop zelfs: ‘ik ben al jaren bezig met diversiteit en heb in deze laatste twee uur zoveel geleerd over m/v verschillen waarvan ik het bestaan echt niet wist.’

Vanessa HartFormer Global Head Recovery FR&R, ABN AMRO

Wij hebben Julia ervaren als een zeer professionele en positieve dame, die de zaal goed weet te betrekken bij haar verhaal. Het verhaal was praktisch, met humor en serieuze noot en boodschap.

Haar lezing was niet alleen voor mensen uit de politiek interessant, maar ook herkenbaar voor ieders dagelijks functioneren en werksituaties in de praktijk. Voor velen een eye opener.

Yvonne van BruggenGemeente Zeewolde