International Speakers

International inspiring speakers and tons of humor

Are you organizing an event, workshop, training, debate or whatsoever and are you looking for an inspiring (keynote) speaker on gender diversity aspects?

All our partners are frequently asked international (keynote) speakers. We organize keynotes on various topics, based on our books like “Stratego® for women” and “The unwritten rules in business”. Our lectures are inspirational, fun and educational. And there is always a lot of recognition. Wether it is a group of women or a mixed audience, they will go back to work wiser, more cheerful and full of optimism and decisiveness.

Practical and to the point

The partners of In Touch offer a unique combination of great expertise and a lot of personal experience. In addition to theory and especially many practical tips, there is certainly room for humor.

Topics we like to talk about with great passion are:

Our lectures are rated with an average of 9 (out of 10). You can also ask us to lead a debate or chair the day.

We would love to meet you, so please call or email us and we can discuss opportunities more in detail.

Daarom In Touch

  • Become aware of the unwritten rules
  • More visibility and excellent presentation
  • Fun playing the political game
  • Absolutely more impact
  • Practical en useful

Ervaren partners

Monic Bührs heeft een technische achtergrond en ontwikkelde zich verder op het commerciële en economische vlak. Ze werkte als Financieel Manager en Adviseur op het gebied van Business Development. Vanuit In Touch is zij al jaren zeer succesvol in het coachen en trainen van ambitieuze vrouwen. Daarnaast is zij auteur van een aantal managementboeken, waaronder de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’. Monic is een veel gevraagde energieke en inspirerende keynote speaker. Kenmerkend aan Monic is haar humor, pragmatische benadering en nuchterheid.

Elisa de Groot heeft ervaring op het gebied van Human Resource Management en als Senior Consultant begeleidde zij complexe veranderingsprocessen. Inmiddels heeft zij 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van vrouwelijk talent en het adviseren van organisaties op het gebied van genderdiversiteit. Als auteur schreef zij een aantal succesvolle managementboeken, waaronder de everseller ‘Stratego voor vrouwen’’. Elisa wordt veel geboekt als spreker. De colleges en lezingen van Elisa worden hoog beoordeeld en zijn humorvol, gegeven vanuit kracht en doen recht aan feminiene én masculiene kwaliteiten.

Julia Wouters is auteur van ‘De Zijkant van de Macht’, waarom de politiek te belangrijk is om aan mannen over te laten. Van huis uit is zij politicoloog. Julia heeft ruime ervaring in de media, zowel voor als achter de schermen. De Nederlandse politiek heeft geen geheimen voor haar. Elf jaar lang zat ze, als rechterhand van Lodewijk Asscher, bovenop de macht als politiek adviseur en speechschrijver. Julia traint en coacht vrouwen om te streven naar authentiek leiderschap, is een inspirerende keynote speaker en geeft prikkelende workshops.

Mira Vasic promoveerde als bouwkundig ingenieur in Milaan. Zij werkte als gedreven lector aan de universiteit en was senior adviseur en onderzoeker bij onder andere TNO. Verder was zij corporate recruiter voor international graduates. Mira spreekt 6 talen en heeft de afgelopen 10 jaar gestudeerd en gewerkt in Nederland, Italië, Spanje en Griekenland. Mira heeft een passie voor leiderschapsontwikkeling en het versterken van hoog opgeleide vrouwen, met name in een internationale context.

Referenties

Monic Bührs en Elisa de Groot gaven voor het eerst in 2011 invulling aan ons Oracle Women Leaderschip event. Zij deelden met ons op interactieve wijze de ongeschreven regels van het spel uit de door hen geschreven bestseller “Stratego voor vrouwen” . De vrouwelijke deelnemers maakten tevens voor henzelf een persoonlijke krachtenveldanalyse. Deze workshop hebben zij ook gegeven voor onze vestiging in België. Later namen Monic en Elisa 70 mannelijke en vrouwelijke deelnemers mee in een workshop ‘Macht; de kunst van beïnvloeden’. De deelnemers kregen inzicht in de verschillende niveaus van macht en discussieerden over het belang hiervan voor onze organisatie.

Jannie MinnemaSr. Director Business Operations & Demand Generation Europe South, Oracle

Julia, dank voor je ijzersterke bijdrage aan de viering van 100 jaar vrouwenkiesrecht in ons mooi Arnhem! Met concrete feiten en persoonlijke ervaringen, heel sterk en soms mooi kwetsbaar, heb jij het publiek weten te boeien tot aan het eind. Men hing aan je lippen. Dit smaakt naar meer!

Malika El MouridiOrganisator Arnhem viert 100 jaar vrouwenkiesrecht

Elisa de Groot led a workshop on leadership style preferences for our Amex female employee network, which she based on findings from her well-known management book ‘Stratego voor vrouwen’ and the associated masterclass. I found Elisa to be highly impactful in making leaders of today and tomorrow (men and women) aware of their preferred leadership style as well as their perceptions preventing them from realizing their full potential. Elisa is analytical and strategic in mindset, as well as someone who can make a direct connection with people from all walks of life, and a great facilitator in group settings. I highly recommend Elisa as business partner in helping an organization shape its talent and diversity agenda

Marjolein GerritsenInterim Change Maker

Ik ken Monic van de Masterclass ‘Stratego’, als trainer en coach. Zij is doelgericht en staat voor haar missie: vergroten van de doorgroeimogelijkheden van vrouwen in organisaties. Ze heeft een volle rugzak als het gaat om inzichten in de ongeschreven – vaak masculiene – regels die binnen organisaties gelden. Ze weet te boeien door de vele concrete voorbeelden die zij, met de nodige humor, brengt. Monic praat vrouwen niet naar de mond. Zij zal niet zeggen dat de mannen moeten veranderen. Haar insteek is dat je je als vrouw moet leren verhouden tot de regels in het spel. Door haar directe en nuchtere feedback leerde ik experimenteren hoe je dit als vrouw kan doen, zonder te veranderen in ‘man met jurk an’.

Jorien TilstraInterim Programmamanager Organisatie Ontwikkeling