Workshop ‘Profileren en zakelijke presentatie’

0 Flares 0 Flares ×

5 juni 2018

Workshop ‘Profileren en zakelijke presentatie’

Wil jij als een krachtige persoonlijkheid worden gezien? Dat jij de credits krijgt voor het werk dat je doet? Dat je een krachtige eerste, maar zeker ook tweede indruk maakt? Kortom: wil jij impact hebben en jezelf beter profileren?

Dan nodig we je van harte uit deel te nemen aan deze unieke workshop ‘Profileren en zakelijke presentatie’. De workshop is bedoeld voor vrouwen die zichzelf willen profileren en kracht willen uitstralen in de manier waarop zij zich presenteren: Hoe krijg ik meer impact en blijf ik mezelf?

De workshop biedt de bijzondere mogelijkheid om in een kleine groep te werken met ervaren coaches.

Fysieke en verbale profilering
Je krijgt inzicht in de aspecten die bepalen of je wordt gezien als een krachtige persoonlijkheid. Welke fysieke en verbale aspecten zijn van belang om te zorgen dat je jezelf krachtig presenteert? En hoe bereik je een evenwicht tussen autoriteit en toegankelijkheid?

Je krijgt persoonlijke feedback op de indruk die jij maakt van zowel de andere deelnemers als de begeleiders. Tijdens dit onderdeel wordt intensief in kleine groepen gewerkt aan de manier waarop jij je presenteert. Welke impact heb je met de kracht die je uitstraalt?

In enkele seconden vormen wij ons bewust én onbewust een mening over iemand. Een positieve uiterlijke presentatie kan ervoor zorgen dat je meer succes hebt. Tijdens deze workshop gaan we in op jouw presentatie op LinkedIn.

Strategische profilering
In de middag gaan we in op het ‘onzichtbare werk’ dat vrouwen vaak onbewust doen en waarvoor ze niet ‘de credits’ krijgen. Joyce Fletcher, hoogleraar aan het Centre for Gender in organizations, beschrijft het resultaat van haar onderzoek op dit gebied in het boek ‘Disappearing Acts’. Ook jij wordt je in deze workshop bewust van de vele soorten onzichtbaar werk en je krijgt antwoord op de vraag: Hoe maak ik mijn bijdrage en resultaten meer zichtbaar en krijg ik de credits voor wat ik doe?

Verder werken we aan een ‘careerpitch’. Stel: je wilt zorgen dat je in de picture bent voor een andere positie of een interessant project. Of je wilt een krachtige indruk achterlaten zodat je als ‘potential’ wordt gezien. Of je wilt dat er positief over jou wordt gesproken zodat je meer positie krijgt. Wat zeg je dan als je een interessante gesprekspartner tegenkomt?
We werken intensief aan het daadwerkelijk krijgen van impact door het formuleren en oefenen met een persoonlijke ‘careerpitch’.

De deelnemers aan de workshop ontvangen één van de boeken van Monic Bührs en Elisa de Groot. Het boek ‘Stratego® voor vrouwen’ was genomineerd voor Managementboek van het jaar 2008.

Waar & wanneer
Op 5 juni 2018 van 09.30 tot 17.00 uur in een unieke landelijke locatie in De Waver, het fluistergebied tussen Ouderkerk aan den Amstel en Vinkeveen.

Begeleiders
Monic Bührs heeft jaren ervaring in verschillende managementfuncties op technisch, commercieel en financieel/bedrijfskundig gebied. In 1997 richtte zij met Elisa de Groot In Touch women resource management op, www.intouchwrm.nl. Sindsdien heeft zij vele hoog opgeleide vrouwen geplaatst op verschillende posities binnen het bedrijfsleven en (semi-) overheid. Naast executive search houdt zij zich bezig met het trainen en coachen van vrouwen op het gebied van genderaspecten die vooral werk-gerelateerd zijn. Samen met organisaties ontwikkelt zij trainingen met als doel om vrouwelijk talent voor deze organisaties te behouden.

Elisa de Groot heeft 30 jaar werkervaring in verschillende posities op het gebied van Human Resource Management en Consultancy. Als consultant was zij met name actief op het gebied van het vormgeven en begeleiden van complexe veranderingsprocessen. Ze begeleidde onder andere decentralisaties, fusies, procesverbeteringen en samenwerkingsconstructies. In 1997 heeft zij samen met Monic Bührs In Touch women resource management opgericht. De focus ligt nu op het selecteren, coachen en trainen van hoog opgeleide vrouwen. Daarnaast adviseert zij organisaties op het gebied van doorstroom van vrouwen naar hogere posities, diversiteitmanagement en teamperformance.

Deelnemers

We werken met maximaal 12 deelnemers. De deelnemers hebben minimaal HBO werk- en denkniveau. Het niveau van de workshop is HBO/WO niveau.

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 895,= exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en één van de managementboeken van In Touch women resource management.

Aanmelden

Uw naam: (verplicht)

Uw organisatie: (verplicht)

Uw functie (verplicht):

Telefoon werk (verplicht):

Telefoon pivé:

Email werk (verplicht):

Email privé:

Factuuradres

Straat :

Huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Ordernummer (indien van toepassing):

Email voor facturering:

(verplicht)

Hierbij bevestig ik dat ik de algemene voorwaarden heb gelezen en akkoord ben.

Algemene voorwaarden Downloaden

Betaling:
De kosten van de workshop bedragen € 895,-- exclusief BTW, inclusief koffie/thee en lunch en één van de managementboeken van In Touch women resource management.

Betaling vindt plaats binnen twee weken voor aanvang van de workshop.

Annuleringsvoorwaarden

  • bij annulering tot twee weken voor aanvang van de workshop wordt 20% in rekening gebracht.
  • bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de workshop wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Vanzelfsprekend kunt u zich door iemand anders laten vervangen.
  • na ontvangst van de inschrijving geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Binnen 14 dagen na inschrijving kunt u uw deelname kosteloos annuleren.

Informatie
Voor meer informatie over de workshop kunt u contact opnemen met Elisa de Groot of Monic Bührs klik hier voor de contact gegevens.

0 Flares Twitter 0 LinkedIn 0 Facebook 0 0 Flares ×