Aanbod met open inschrijving

Eéndaagse workshops met open inschrijving.

Het spel spelen, onderhandelen, profileren en invloed uitoefenen.

Vrouwen zijn  vaak onbekend met de regels van het – door mannen gedomineerde – strategische spel dat binnen organisaties wordt gespeeld. Om het strategisch vermogen van vrouwen te vergroten en de vaardigheid van profileren, onderhandelen en ‘invloed uitoefenen’ te verbeteren, organiseert In Touch verschillende workshops en een Masterclass.

Vrouwen die carrière willen maken en effectief invloed willen uitoefenen, zullen het krachtenveld om zich heen moeten kennen. Daarnaast zullen ze tijdig de juiste strategie moeten kiezen en vertrouwd moeten zijn met de ongeschreven regels van het ‘politieke’ spel. Alle workshops en de Masterclass organiseren we ook in-company. We maken het programma graag op maat voor uw organisatie.

In Touch women resource management organiseert de volgende workshops met open inschrijving:

Workshop ‘Stratego voor vrouwen’ | 22 mei 2018

Benieuwd naar de ongeschreven regels van het spel dat wordt gespeeld in bedrijven? En naar de verschillende manieren waarop mannen en vrouwen hiermee omgaan?  Tijdens de interactieve workshop ‘Stratego voor vrouwen’ krijg je inzicht in het politieke spel in organisaties, leer je de verschillende archetypen kennen en krijg je een beeld van hoe je effectief kunt omgaan met de dynamiek tussen persoonlijkheden. Je maakt een krachtenveldanalyse van je eigen werksituatie. Wie zijn de spelers? Wat zijn de formele en informele krachtenvelden binnen de organisatie? En welke ongeschreven regels kun je concreet toepassen om je doelstellingen te realiseren?  De deelnemers gaan naar huis met nieuwe inzichten over gender en strategie én met een uitbreiding van hun netwerk van hoger opgeleide vrouwen.

Lees meer>>

‘De beste cursus van de Rabobank’

Sinds begin 2013 verzorgt In Touch bij de Rabobank de workshop Stratego voor Vrouwen en het animo is ongekend hoog! Vanaf het begin! De deelnemers waarderen de workshop dan ook heel goed, met een gemiddelde van 8,6! En dat hoge cijfer geven ze niet alleen voor de inhoud van het programma, maar ook voor Monic en Elisa die de workshop verzorgen. Veel waardering is er voor de openheid die zij als trainsters bieden en het feit dat alles bespreekbaar is (en ook nog eens met humor benaderd wordt). Verder herkennen de deelnemers de voorbeelden en situaties die er geschetst worden, hierdoor ontstaat inzicht in het eigen gedrag en dat leidt tot bewustwording dat je zaken anders kunt aanpakken. Eén van de vele positieve reacties geeft dit heel mooi weer: ‘Ik heb nog niet eerder een cursus gehad waar het rendement zo groot was als bij deze. Eén dag na de cursus kon ik al direct het geleerde in praktijk brengen. Ik bruiste van energie na deze training en had zin om het geleerde in mijn werkomgeving in de praktijk te brengen’.

Workshop ‘Profileren en zakelijke presentatie’ | 5 juni 2018

Wil je als een krachtige persoonlijkheid worden gezien? Gewaardeerd worden voor wat je doet, je resultaten zichtbaar maken en tóch jezelf blijven? Schrijf je dan in voor de workshop ‘Profileren en zakelijke presentatie’. De workshop is bedoeld voor vrouwen die zichzelf willen profileren en kracht willen uitstralen in de manier waarop zij zich presenteren.

Lees meer >>

Masterclass Stratego voor vrouwen | 8 november 2018 – 4 april 2018
Alle bovengenoemde workshops maken deel uit van de Masterclass Stratego voor vrouwen. Tijdens dit programma werken de deelnemers aan hun vermogen
om strategisch invloed uit te oefenen binnen de organisatie waar zij werken.

Bent u geïnteresseerd in een in-company programma?

Alle bovengenoemde workshops en de Masterclass Stratego voor Vrouwen organiseren wij ook in-company. Daarnaast organiseren we twee workshops alleen in-company:

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Anderen over onze workshops
In het Women Development programma van Deloitte verzorgt In Touch een aantal programma’s op het gebied van Profileren & Persoonlijke presentatie, Onderhandelen en Strategie & Inzicht. Deze trainingen hebben als gemene deler: bewustwording van genderpatronen in de cultuur en het gedrag binnen onze organisatie. Monic en Elisa kennen onze organisatie goed en hun kracht zit in de interactie met onze deelnemers. Zij kunnen feilloos voorbeelden geven van situaties die voor elke deelnemer herkenbaar zijn. Ze doen dit met grote professionaliteit, energie en enthousiasme. Ook denken ze met ons mee hoe we deze programma’s kunnen blijven ontwikkelen en kunnen aansluiten op de ontwikkelingen in het vakgebied van Learning & Development.
Gwenda van Hooff, Manager Learning & Development, Deloitte

‘Monic Buhrs heeft voor mijn afdeling, voor zowel de vrouwen als de leidinggevenden en het Management Team waar ik zelf lid van ben, verschillende workshops georganiseerd. Zij is in staat om op inspirerende en humorvolle wijze de ander aan het denken te zetten en tegelijkertijd een brug te slaan zodat over en weer meer begrip ontstaat. Een mede (mannelijk) MT lid zei na afloop zelfs, ik ben al jaren bezig met diversiteit en heb in deze laatste twee uur zoveel geleerd over m/v verschillen waarvan ik het bestaan echt niet wist.’
Vanessa Hart, Global Head Recovery FR&R, ABN AMRO
 

Monic Bührs en Elisa de Groot gaven voor het eerst in 2011 invulling aan ons Oracle Women Leaderschip event. Zij deelden met ons op interactieve wijze de ongeschreven regels van het spel uit de door hen geschreven bestseller “Stratego voor vrouwen” . De vrouwelijke deelnemers maakten tevens voor henzelf een persoonlijke krachtenveldanalyse. In 2012 hebben zij deze workshop ook gegeven voor onze vestiging in België. In 2013 namen Monic en Elisa 70 mannelijke en vrouwelijke deelnemers mee in een workshop ‘Macht; de kunst van beïnvloeden’. De deelnemers kregen inzicht in de verschillende niveaus van macht en discussieerden over het belang hiervan voor onze organisatie. We organiseren bij Oracle regelmatig bijeenkomsten met sprekers en workshops over actuele thema’s. Onze ervaring met In Touch is dat het elke keer als één van de beste wordt beoordeeld en daadwerkelijk tot verbetering binnen onze organisatie leidt. Feedback van de deelnemers is dat de workshops goede inzichten geven en de genodigden uitdagen om te veranderen, individueel maar ook gezamenlijk, door na te denken over de eigen situatie, ervaringen en over wat een volgende keer beter kan.
Jannie Minnema, Sr. Director Business Operations & Demand Generation Europe South, Oracle