Executive search en Interim management

Executive search

Een vacature biedt uw organisatie de kans om de aanvullende kwaliteiten van vrouwen en mannen optimaal te benutten. Twee belangrijke voordelen van diversiteit zijn: het levert geld op en het zorgt voor een duurzame besturing van uw organisatie.

Wij bemiddelen vrouwen voor directie-, management- en stafposities en toezichthoudende rollen in een groot aantal vakgebieden en sectoren. Voor onze executive search en interimopdrachten hebben wij een alliantie gesloten met Van der Laan & Company, www.vanderlaancompany.nl

Netwerk

Vanaf 1997 bouwen wij aan ons netwerk bij opdrachtgevers en kandidaten. Vanuit dit hechte en warme netwerk werken wij intensief samen om de juiste vrouw op de juiste positie te bemiddelen. Hierbij kijken wij zowel naar vakinhoudelijke kennis en ervaring als naar persoonlijke kwaliteiten en drijfveren. Met grote betrokkenheid spreken wij kandidaten die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière.

Voor een specifieke opdracht benaderen wij vrouwen uit ons netwerk, maar we searchen ook actief hier buiten. We gaan in gesprek en zoeken naar de best mogelijke match met de opdracht. Hierbij acteren wij correct en op veilige wijze voor zowel de opdrachtgever als de kandidaten.

Selectie

In de selectie zijn uw wensen leidend, maar schromen we niet eigenzinnig en verrassend te zijn. We gaan een stap verder door breed te kijken naar mogelijke kandidaten.

Advies

Naast de search en selectie adviseren wij onze kandidaten over de wijze van gespreksvoering en presentatie. Onze opdrachtgevers maken we bewust verschillen in de manier waarop vrouwen en mannen solliciteren en van de manier waarop wij mensen in het selectieproces kijken naar potentiële kandidaten. Het is belangrijk dat organisaties zich hiervan bewust zijn.

Opdrachtgevers

Wij werken voor zowel profit als non-profit organisaties in uiteenlopende branches. Wij bemiddelen voor senior-, staf- en management posities en toezichthoudende rollen . Wij hebben ruime ervaring in branches als financiële dienstverlening, retail, ICT, techniek, energiebedrijven, zorg, overheid, vervoer.

Kandidaten

Wij onderhouden ons netwerk van kandidaten door persoonlijke contacten, coachdiners, een LinkedIngroep en een nieuwsbrief.

Interimmanagement

De alliantie In Touch – van der Laan & Compnay bemiddelt vrouwen voor interim posities op directie-, staf- en managementniveau. Onze vrouwelijke kandidaten zijn zeer ervaren en gedreven. Zij zijn in staat om in crisissituaties het roer over te nemen, faillissementen af te wenden, veranderingsprocessen te begeleiden, verbeteringen door te voeren, of tijdelijk op de winkel te passen.

Tijdens de opdracht heeft de interimmanager nauw contact met één van de partners. Wij zijn voor haar sparringpartner, coach & adviseur en bewaken het proces.

‘Voor een betere balans in onze Raad van Toezicht hebben we In Touch gevraagd naar goede kandidaten. In Touch heeft ons laten zien dat zij vele competente kandidaten met verschillende achtergronden in haar netwerk heeft die pasten in ons profiel. Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe lid in de Raad. Ook heeft In Touch gezorgd voor een prettig en goed proces van werving, selectie en presentatie. Wij hebben ervaren dat het zeker van toegevoegde waarde is met een bureau te werken dat zich richt op vrouwelijke kandidaten’.
Dhr J.G.M. Buijs, Voorzitter Raad van Bestuur Reade
“Binnen Koninklijke Horeca Nederland waren we op zoek naar een nieuwe directeur met als portefeuille verenigingszaken. Gezien de samenstelling van de directie hadden we een sterke voorkeur voor een vrouw op deze positie. Geen makkelijke positie omdat er een mix gezocht werd van vele kwaliteiten. We hebben dit met In Touch besproken en hen de opdracht gegund. Zij hebben vervolgens binnen 4 weken sterke kandidaten voorgesteld. Onze favoriete kandidate was zeer enthousiast en hebben we een aanbod kunnen doen. Wij zijn uitermate blij met onze nieuwe directeur en zij heeft een mooie uitdaging voor de boeg binnen KHN!”
R. Pot, Hoofd Stafdiensten, Koninklijke Horeca Nederland
“Mensen krijgen positieve energie door dingen te doen waar ze enthousiast door raken; datgene te doen wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn en wat past bij hun persoonlijkheid. Werken wordt dan een natuurlijk deel van je leven”