Nieuwsbrief maart 2014

0 Flares 0 Flares ×

In Touch women resource management en Van der Laan & company vormen een alliantie

1 maart is het een feit! In Touch women resource management en Van der Laan & company vormen een alliantie. Vanaf 1997 hebben wij met ontzettend veel plezier een groot aantal vrouwen bemiddeld voor mooie invloedrijke posities. Sinds het succes van ons eerste boek ‘Stratego voor vrouwen’ (2007) en onze andere managementboeken krijgen wij ook enorm veel energie van het in hun kracht zetten van ambitieuze, talentvolle vrouwen. Wij waren heel blij dat Nicole Boevé en Marieke van Kilsdonk zich bij ons in 2011 en 2013 aansloten. Zij hebben zich vooral gericht op de executive search tak van In Touch women resource management. Voor ons is het belangrijk dat zowel de instroom als de doorstroom van talentvolle vrouwen veel aandacht blijft krijgen. 

Actief samenwerken
Daarom zijn we ook verheugd dat wij samen met Van der Laan & Company, www.vanderlaancompany.nl, de handen ineen hebben kunnen slaan. We gaan met 7 vrouwelijke partners actief samenwerken en elkaar versterken. Van der Laan houdt haar focus op de instroom van talentvolle vrouwen naar invloedrijke posities op (staf-)management, directie- en bestuur niveaus en naar toezichthoudende en commissaris rollen. Nicole en Marieke zullen zich hiervoor bij hen aansluiten. Vanuit Van der Laan & Company blijven zij graag met u in contact voor interessante searchopdrachten.

We versterken onze visie
Wij werken sinds de oprichting in 1997 vanuit de volgende visie:
‘Wij gaan ervan uit dat mensen positieve energie krijgen wanneer zij werk doen waar zij enthousiast over zijn en dat past bij wie zij zijn en wat zij willen. Dan zijn ze vitaler, geïnspireerder en daadkrachtiger’. 
Vanuit deze visie hebben wij altijd vrouwen bemiddeld naar posities waar zij positieve energie van krijgen. En vanwege deze visie kiezen we nu ook voor een alliantie met Van der Laan & Company, zodat we beiden kunnen doen waar we positieve energie van krijgen en wat past bij wie wij zijn.

Focus op vrouwelijk talentontwikkeling en organisatie ontwikkeling
In Touch women resource management gaat zich vooral richten op de ontwikkeling van talentvolle vrouwen zodat zij met plezier bij uw organisatie blijven werken en intern doorstromen naar de hogere posities. Dit betekent dat wij de focus houden op onze Masterclass Stratego voor vrouwen, workshops profileren, onderhandelen en macht en persoonlijke coaching. Daarnaast werken wij graag met u samen op het gebied van organisatie ontwikkeling gericht op diversiteit. We worden meer en meer gevraagd om een rol te spelen om binnen organisaties feminiene en masculiene kwaliteiten bewust in te zetten om een beter rendement te realiseren. Inmiddels hebben wij hiervoor verschillende programma’s en onder andere een leiderschapsgame ontwikkeld. Meer informatie kunt u lezen op onze website www.intouchwrm.nl.

Wij kijken uit naar de komende jaren en zijn ervan overtuigd dat deze alliantie echt waarde gaat toevoegen in het werk waar wij voor staan: Meer vrouwen, zeker 30%, op invloedrijke posities krijgen en houden!

Met hartelijke groet en graag tot een volgend contact!

Monic Bührs en Elisa de Groot

0 Flares Twitter 0 LinkedIn 0 Facebook 0 0 Flares ×