Nieuwsbrief | Januari 2016

0 Flares 0 Flares ×

 

Het laatste kwartaal van 2015 was voor ons een ‘rollercoaster’. We publiceerden ons nieuwe boek ‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen en organiseerden onze jaarlijkse alumnibijeenkomst van de Masterclass Stratego voor vrouwen, deze keer in het prachtige gebouw van Deloitte in Amsterdam. Daarnaast gaven we in 2015 zo’n 200 workshops en lezingen bij mooie opdrachtgevers als o.a. Rabobank, Gemeente Deventer, AFM, Cordaan, HP, Nyenrode, Quint Wellington, ABN AMRO, Gemeente Groningen, EY, diverse ministeries, PGGM, NIMA, CB&I en Denkproducties.

Naast onze Masterclass met open inschrijving, organiseerden we dit programma van een half jaar ook in-company voor 12 topvrouwen bij PGGM. En met succes gaven we onze nieuwe workshop ‘Stratego nu voor mannen’ bij Defensie en Robeco. Kortom, we kijken met veel plezier terug op een mooi jaar waarin onze opdrachtgevers serieus werk maakten van het verhogen van het aantal vrouwen op hogere posities.

2016 belooft ook een mooi jaar te worden. We starten 15 maart weer met een Masterclass Stratego voor vrouwen en hebben de data van de open inschrijvingen voor de workshops gepland. In deze nieuwsbrief informeren we je daar met plezier over. Natuurlijk organiseren we ook graag binnen uw organisatie een lezing, workshop of Masterclass. We maken de programma’s in overleg op maat.

Bekijk de website


‘Een verplicht quotum voor organisaties om 30% vrouwen in topfuncties aan te stellen is er niet gekomen. Laten we er voor zorgen dat over 5 jaar een quotum niet meer nodig is!

Masterclass voor vrouwen

Het programma is ontwikkeld voor ambitieuze vrouwen die effectief hun doelen willen realiseren. Vanuit verschillende invalshoeken werken de deelnemers een half jaar intensief aan de ontwikkeling van hun vermogen om invloed uit te oefenen in de organisatie waar zij werken. Thema’s die aan de orde komen, zijn: de ongeschreven regels van het spel, krachtenveldanalyse, de dynamiek tussen verschillende spelers, niveaus van macht, strategisch onderhandelen, persoonlijke visie en profileren en zakelijke impact.
De Masterclass organiseren we ook in-company. We maken het programma graag op maat voor uw organisatie.

Lees meer


 De masterclass start 15 maart 2016

workshop Stratego nu voor mannen

De workshop ‘Stratego, nu ook mannen’ is bedoeld voor iedereen die zicht wil krijgen op de mannelijke én vrouwelijke regels van het spel. Niet om je aan te passen en ander gedrag te gaan vertonen, maar wel om meer inzicht en waardering te krijgen voor met name de vrouwelijke kwaliteiten. Meer inzicht in de winst van het inzetten van verschillende kwaliteiten leidt tot meer vrouwen op hogere posities en betere bedrijfsresultaten.


 Agenda open inschrijvingen

 
users6Masterclass ‘Stratego voor vrouwen’

15 maart
lees meer


women20
Workshop ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’

6 juni 2016
lees meer

 
men14Workshop
‘Invloed = Macht’

13 juni 2016
lees meer


tower16‘Workshop ‘Stratego voor vrouwen’

23 mei
lees meer

 
women8‘Workshop ‘Profileren en zakelijke presentatie’’

30 mei 2016
lees meer

shoe7

Incompany

Op afspraak
lees meer

Workshop “stratego voor mannen’

Op afspraak
lees meer

 

Reactie van een deelnemer


‘De kracht van Monic en Elisa zit in de interactie met de deelnemers. Zij kunnen feilloos voorbeelden geven van situaties die voor elke deelnemer herkenbaar zijn. Ze doen dit met grote professionaliteit, energie en enthousiasme’

 

 Ontwikkeling Vrouwelijk talent


Vrouwen die carrière willen maken en effectief invloed willen uitoefenen, zullen het krachtenveld om zich heen moeten kennen. Daarnaast zullen ze tijdig de juiste strategie moeten kiezen en vertrouwd moeten zijn met de ongeschreven regels van het ‘politieke’ spel. Vrouwen zijn echter vaak onbekend met de regels van het – door mannen gedomineerde – strategische spel dat binnen organisaties wordt gespeeld.

 

0 Flares Twitter 0 LinkedIn 0 Facebook 0 0 Flares ×